Verwarming

Cv installatie/Verwarming

Op het gebied van verwarmingen heeft Midavaine een zeer ruime ervaring. Wij installeren alle soorten verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, luchtverwarming, vloerverwarming en natuurlijk ook de traditionele kachels. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn.

Bij de aanschaf van een CV- installatie krijgt u een technisch advies over de juiste CV- ketel en het benodigde vermogen in uw situatie.
U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Omdat geen enkel huishouden gelijk is, zijn er verschillende systemen voor verwarming en warmwatervoorziening. Deze beantwoorden allemaal aan de eisen van deze tijd. Dat betekent onder andere dat alle producten ruimschoots voldoen aan de hoogste milieunormen. Ook hebben de toestellen een fraaie, zelfs bekroonde, vormgeving.

Kortom het zijn stuk voor stuk in meerdere opzichten geavanceerde systemen, die inspelen op uw persoonlijke behoeften. Hiermee verzekert u zich van een warm hart voor uw huis. Wij helpen u de juiste keuze te maken, die voor uw situatie het beste past.

De modernisering of aanschaf van een CV- installatie is een grote investering. Soms komt de vervanging van een installatie ook ongelegen. U moet dan kunnen vertrouwen op de terzake kundigheid van uw installateur. Een nieuwe CV- installatie koopt u immers niet elke dag en dus kunt u een goed advies prima gebruiken. De installateur zet uw wensen en behoeften op het gebied van warmte en warmwater comfort om in een concrete oplossing. Dit is maatwerk. Hierbij komt dat u een keuze maakt voor een lange periode van gemiddeld maar liefst 15 jaar.

Onderhoud = Behoud !
Het is van groot belang dat de Centrale Verwarmingsinstallatie jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. U bent daardoor verzekerd van bedrijfszekerheid, een veilige werking en een optimaal rendement.
U hebt bij ons de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Eén maal per jaar nemen wij dan contact met u op en maken een afspraak. Vervolgens wordt uw CV- installatie aan de hand van een servicelijst schoongemaakt en afgesteld. Tevens staan wij altijd klaar bij storingen. Wij repareren en onderhouden alle merken CV ketels en zijn gespecialiseerd in Atag, Remeha en Daalderop.