Over ons

Midavaine installatie techniek bestaat al sinds begin Juli in het jaar 1954. Het bedrijf is opgestart door de heer Bart Midavaine. Deze had voor Midavaine een fietszaak, waar hij vervolgens over is gegaan op een smederij. Bart Midavaine ontstak in 1953 zijn smidsvuur aan de Seisweg. Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop van de tijd van smederij tot een loodgieterbedrijf.

Omdat Midavaine te groot werd op de locatie in de Seisweg, is deze verhuist naar de Lange Viele te Middelburg. Het bedrijf groeide daar weer verder, en werd op een duur ook deze locatie ook te klein. Vervolgens is Midavaine verhuist naar het Domburgs Schuitvlot.

In de tijd dat Midavaine aan het Domburgs Schuitvlot zat, hebben twee werknemers van Bart Midavaine, het bedrijf overgenomen. Dit zijn de heren Adrie Wijkhuys en Adri Davidse.

Na ruim vijftig jaar houd de Firma Midavaine het voor gezien in Middelburg. De reden van de verhuizing is dat er vrijwel geen parkeermogelijkheden waren en als bedrijf ben je daardoor slecht bereikbaar. We wilden ons ook centraler in de klantenkring vestigen, en daardoor hebben we toen besloten om een nieuwe bestemming te gaan zoeken.

Het installatiebedrijf heeft toen een nieuwe bestemming gevonden op het bedrijventerrein ‘’De Zompe” te Serooskerke (w). Het ligt centraal in de klantenkring en het is vooral makkelijker te bereiken dan het Domburgs Schuitvlot.

In de tijd dat Midavaine nog op het Domburgs Schuitvlot zat, dus in het jaar 2004, is er nog een medefirmant bijgekomen, genaamd; Jan- Pieter van Dongen. Deze was ook al werkzaam als monteur bij de firma vanaf 1990.

Jan- Pieter van Dongen heeft het bedrijf in begin Januari 2008 geheel overgenomen van de heren Wijkhuys en Davidse.