Zonne Energie

Aan de comforteisen voldoen én toch het milieu sparen, dat is in feite het kernpunt van de ATAG ZonLichtSystemen. Deze zonnesystemen zetten zonneenergie om in warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht.

Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. ATAG biedt ook een Q-Solar die zowel voor warmwater als verwarming de gratis zonne-energie benut. Een ZonLichtSysteem bestaat uit een ZonLichtBoiler en een ZonLichtCollector.
Elke dag staat ze ons kosteloos ter beschikking: energie direct van de zon. De technische ontwikkeling maakt het mogelijk om op een efficiënte en verantwoorde wijze de zon binnen ons bereik te halen. De nieuwe Q-Solar is een ATAG Q CV-ketel en ZonLichtBoiler samengebouwd tot één systeem.
Uniek voor de ATAG Q-Solar is dat het niet alleen Zonlicht-energie gebruikt voor warmwater maar ook voor verwarming. Het systeem is in gebruik en installatie bijna gelijk aan een normale ketel, maar gebruikt beduidend minder gas en spaart hierdoor het milieu.

PV panelen voor uw electrische installatie.
Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.