Sanitair

Sanitair
Installatiebedrijf Midavaine heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren?. Wij hebben reeds vele exclusieve badkamers gerealiseerd bij klanten en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw wens te maken.

Maar niet alleen luxe badkamers, ook de meest eenvoudige badkamers, sanitaire opstellingen voor minder- validen en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, schoolgebouwen, campings en recreatiegebieden behoren tot de werkzaamheden van Installatiebedrijf Midavaine.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

U kunt ons gerust bellen voor advies of een vrijblijvende offerte.

Sinds kort is Installatiebedrijf Midavaine dealer van NoCalc®,

NoCalc®: succes in de strijd tegen kalkafzetting
Hard leidingwater veroorzaakt allerlei problemen, ongemak en kosten. Kalkaanslag maakt verwarmingselementen in bijvoorbeeld cv ketels, boilers, wasmachines en vaatwassers minder efficiënt. Hard water remt ook de werking van zeep en shampoo en laat strepen en vlekken na op uw sanitair, spiegels, glaswerk en autolak. Bovendien voelen katoenen stoffen ruw aan en kunnen huidirritaties ontstaan. De oplossing voor al deze problemen is simpel: NoCalc®!

Weg met de kalkaanslag!
NoCalc is een revolutionair systeem dat gebruikmaakt van een bijzondere eigenschap van de stof silicopolyfosfaat. Deze stof is “food grade”, dus consumptie geschikt en zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer kunnen afzetten in leidingen, op verwarmingselementen en op andere oppervlakken. Het NoCalc® systeem voegt continu een minimale, en precies gedoseerde hoeveelheid silicopolyfosfaat toe aan het drinkwater en voorkomt zo kalkaanslag.

Kalk is belangrijk
De traditionele manier van ontkalken is vaak middels een elektrische wateronthardingsinstallatie. Een kostbare oplossing, met bovendien een belangrijk gezondheidsnadeel. Zo’n installatie verwijdert namelijk kalk uit het water, waardoor u dus via het drinkwater geen kalk meer binnen krijgt. Maar kalk is onmisbaar voor uw gezondheid! Het is een belangrijke bouwsteen voor sterke botten, met name voor kinderen in de groei en ouderen.Wel de voordelen van kalk, geen aanslag
Het NoCalc®-systeem maakt de kalk onschadelijk zonder het te verwijderen. Zo krijgt u via het drinkwater nog steeds voldoende van deze bouwstof binnen. Met NoCalc® geniet u wel de voordelen van kalk, maar voorkomt u de nadelen.

Milieuvriendelijkheid: water voor de toekomst
Traditionele ontharders verbruiken vaak elektriciteit en zijn milieubelastend doordat deze regelmatig moeten worden gespoeld (regenereren). Hiermee worden tientallen liters schoon water per keer weggespoeld. Bovendien wordt bij dit op hars en zout gebaseerde proces, door lozing van vele tientallen kilo’s zout, het milieu onnodig zwaar belast. Door behandeling met het NoCalc®-systeem spaart u het milieu, smaakt het water beter (niet zout) en bespaart u energie.

Extra bescherming met het Prefilter
Door de installatie van een NoCalc® systeem voorkomt u niet alleen kalkaanslag. In drinkwater zitten ook andere stoffen die de kwaliteit van uw drinkwater negatief kunnen beïnvloeden, zoals zand en vuildeeltjes. Het standaard geïntegreerde NoCalc® Prefilter vangt alle eventueel met het water meegevoerde vuildeeltjes en onzuiverheden op. Hierdoor voorkomt u schade en verlengt u de levensduur van mengkranen, leidingen, elementen en pompen. Uw sanitaire installaties slijten minder naarmate het water zuiverder is.

Wat kan NoCalc® voor ú betekenen?
In het kader hiernaast ziet u een overzicht van symptomen welke kunnen wijzen op hard water. Door installatie van het NoCalc® systeem voorkomt u deze nadelige gevolgen van hard water. Heeft u interesse? Neem dan contact op met uw keuken- of sanitairleverancier, loodgieter of bouwspecialist.