Dakbedekking

Vakmanschap
Bij ons bedrijf kunt u rekenen op vakmanschap. Het oude loodgietersvak staat nog hoog in het vaandel. Vandaar dat er bij ons nog steeds volop gebruik wordt gemaakt van traditionele materialen als zink, lood en koper. Maar ook alle nieuwe technieken beheersen wij om uw dak van bitumineuze of kunststof dakbedekking te voorzien.

In onze werkplaats hebben wij de machines en gereedschappen om al deze materialen op deskundige wijze te bewerken en in nieuwbouw en renovatiewerken toe te passen.

Dakbedekking
Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het goede adres en ook voor vervanging van bestaande dakbedekking op platte daken van een dakkapel of een aanbouw of een garage.
Wij werken met de beste kwaliteit dakmaterialen zodat u verzekerd bent van een dakbedekkings- constructie die voldoet aan de normen en eisen van deze tijd. U krijgt een waterdichte garantie van ons.

Op lange termijn kunnen nieuwe daken of renovaties kostenbesparend zijn, omdat de isolatie die wij dan in veel gevallen kunnen aanbrengen een lagere gasrekening tot gevolg heeft. Wij adviseren u daarom graag over de materialen en soorten en de wijze van verwerking en onderhoud.

Indien het mocht voorkomen dat u te maken krijgt met een lekkage dan staan wij altijd voor u klaar. Installatiebedrijf Midavaine kan EPDM rubber, kunststof en/of brandrollen vervaardigen op uw daken.